Torna el públic als equipaments esportius

Han passat cinc mesos des de l’últim cop que els aficionats del CP San Cristóbal van poder animar el seu primer equip des de l’interior del Municipal de Ca n’Anglada. La relaxació de les mesures en el sector esportiu ha permès recuperar el públic que la segona onada va frenar en sec. Això sí, complint un rigorós protocol Covid amb distància de seguretat, mascareta, higiene de mans i un aforament limitat, del 50 per cent a l’exterior i del 30 a l’interior dels recintes.

El futbol no professional és un dels qui més ho ha agraït i les graderies de molts camps, com el de l’Estadi Olímpic, han començat a tenir una mica de vida. També els clubs d’hoquei herba han rebut aquest cap de setmana els primers espectadors, després de molts mesos. Alguns d’ells, com el CD Terrassa, seu dels Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Sub-16, tenien totes les mesures d’accés al recinte ja previstes.

Menys públic, però no per això menys important, ja que es concentrava a l’interior d’un equipament esportiu, s’ha pogut veure en la concentració de la Primera Nacional Masculina de Tennis Taula organitzada pel CTT Els Amics Terrassa.

Supporters Gol Nord van tornar a la seva zona de l’Estadi Olímpic

Aficionats del CP San Cristóbal celebren la tornada al Municipal de Ca n’Anglada

Control de temperatura a les instal·lacions del CD Terrassa

Les graderies del Josep Marquès també van aplegar un bon grapat d’aficionats

Públic a la seu del CTT Els Amics Terrassa