Torna el Sex Education Film Festival, que se celebrarà a finals de febrer al Cinema Catalunya

El Cinema Catalunya acollirà per segon any consecutiu el Sex Education Film Festival (SEFF). Serà del 21 al 25 de febrer, amb una trentena de projeccions cinematogràfiques de format curt dirigides tan a un públic de diferents franges d’edat. Entre els 220 curtmetratges procedents d’arreu del món, el jurat n’ha fet una selecció dividida en les categories Teens i Adults.

Després d’una exitosa primera edició, el SEFF torna a Terrassa amb la voluntat de seguir creixent. En el seu any de debut, al febrer del 2021, el SEFF va comptar amb més de 180 curtmetratges rebuts, 1.500 assistents i la implicació de 7 centres educatius de la ciutat. La iniciativa manté el seu objectiu principal, que és promoure la importància de l’educació sexual, no només en els adolescents sinó també en adults, a través de projeccions que defensen la sexualitat lliure, la diversitat, el compromís i la reflexió.

Un dels propòsits d’aquesta segona edició és consolidar l’esdeveniment com a referent a la ciutat, involucrant així diferents entitats i òrgans locals en la seva organització. És per aquest motiu que el cartell del festival ha estat seleccionat entre les propostes fetes pels alumnes de l’Escola d’Art i Disseny, on el póster dissenyat per l’estudiant Javi Martínez Córdoba ha estat l’escollit.

Alhora, com a novetat, el festival posarà èmfasi en la creació de material didàctic i en la dinamització d’activitats educatives tant per al públic escolar com per al públic adult, mitjançant xerrades, tallers i taules rodones on poder conversar i debatre sobre sexualitat, gènere i salut sexual amb experts en la matèria.