Torna el Terrassa Secreta, el cicle d’espectacles amb misteri

Aquest dissabte ha arrencat una nova edició del Terrassa Secreta, un cicle d’espectacles sorpresa on el públic només sap, abans d’entrar, quin tipus de proposta van a veure.

Un Terrassa Secreta que afronta la cinquena edició després d’un any d’aturada forçada amb una novetat: aquest cop, i a diferència dels altres anys, el reduït grup d’assistents sabran amb antelació el lloc de l’espectacle: el restaurant i espai cultural La Revolta, al carrer Volta. Les edicions anteriors s’havien fet en espais «secrets», com ara jardins, terrasses o patis particulars.

Impulsat per la productora Embarral, el cicle Terrassa Secreta compta aquest 2021 amb cinc espectacles: el d’aquest dissabte ha consistit en una obra de teatre unipersonal d’estrena: «No sé para qué hablo si al final vas a hacer lo que quieras», de l’actriu Rocío Jesús. Des d’ara fins a l’octubre hi ha previstes quatres sessions més amb música, improvisació, jazz i audiovisual.

Cadascun d’aquests espectacles, a més, va acompanyat d’una degustació de productes de proximitat. Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden comprar a la web de la productora.