Torna el Terrassa Tria Futur, la fira d’orientació professional per a tothom

La fira d’orientació professional Terrassa Tria Futur arriba aquest any a la quarta edició amb un format més presencial. Tindrà lloc el dies 9 i 10 de març al Recinte Firal i comptarà amb 85 expositors i prop de 130 activitats entre els dos dies. L’objectiu del Terrassa Tria Futur és donar la informació i les eines necessàries per a despertar vocacions i que els assistents puguin traçar el seu itinerari formatiu. Està adreçat tant a joves com també a adults.

Enguany la fira es distribuirà en tres sectors productius: indústria, serveis i audiovisuals. També hi haurà representats la majoria de centres de formació postobligatòria de Terrassa. Com a novetat, hi haurà tres instituts de la comarca: Les Garberes, de Castellar del Vallès, el Castellarnau de Sabadell i l’Institut Viladecavalls.

D’altra banda, la Mostra d’Ensenyament, adreçada a centres de secundària i entitats, es celebrarà del 22 al 30 de març. Com l’any passat es descentralitza en tres espais de la ciutat: el centres cívics Alcalde Morera i President Macià i el casal cívic Francisca Redondo.

Amb la seva triple dimensió de fira, mostra i espai permanent, Terrassa Tria Futur ha esdevingut el projecte més emblemàtic de l’aposta municipal per fomentar l’orientació acadèmica i professional.