Torna el Torneig de Reis de bàsquet del CN Terrassa després de dos anys d’absència per la pandèmia

Aquest cap de setmana torna un dels clàssics del bàsquet nadalenc, el Torneig de Reis del CN Terrassa, després de dos anys d’absència per la pandèmia. La 21a edició serà la primera a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica, després que les últimes s’hagin fet al pavelló del Pla del Bon Aire. Competiran tots els equips de la secció, un total de 32 integrats per 354 jugadors i jugadores des dels més petits del planter formatiu, l’escobol, fins a la categoria sènior.

Els rivals dels amfitrions seran tres clubs de la ciutat, Sferic, Can Parellada i Sant Pere, que jugaran amb diferents equips, però també d’altres de la comarca com Matadepera, CN Sabadell, Pia Sabadell, Castellbisbal, Barberà, Sant Cugat, Sant Nicolau i d’altres clubs procedents de la província de Barcelona com La Salle Manresa, Igualada, Argentona, Mollet i Sant Adrià. En total hi competiran uns 600 jugadors i jugadores.

El torneig es repartirà entre els dos pavellons, el de bàsquet i el poliesportiu, on actualment centra la seva activitat la secció de voleibol del club egarenc. La majoria dels partits, vint en total, es jugaran dissabte, i onze més diumenge. El darrer duel, a les sis de la tarda, enfrontaran els sèniors masculins del CN Terrassa i de la UB Sant Adrià. Abans, però, a les quatre, hi haurà la presentació i desfilada de tots els equips de la secció.

Quadre torneig Reis CN Terrassa bàsquet