La competició de gimnàstica artística se cita al pavelló del Pla del Bon Aire

La gimnàstica artística ha tornat aquest dissabte al pavelló del Pla del Bon Aire de Terrassa després de més d’un any. Les instal·lacions del Club Gimnàstic Terrassa han acollit els últims dos caps de setmana la primera competició federada després de l’aturada per la pandèmia.

En total, uns 700 esportistes d’una vintena de clubs i de categoria d’edat escolar han passat pel pavelló egarenc en la que és la primera competició que acull com a seu del Club Gimnàstic, que s’hi va traslladar el passat agost, i també la primera que acull públic des que es va decretar l’estat d’alarma.

La competició s’ha pogut celebrar amb diverses mesures de seguretat, com un límit del 50% d’aforament de públic o controls d’accés a l’entrada. Les gimnastes s’han hagut de mantenir en els seus grups bombolla i s’han desinfectat banquetes i aparells a cada rotació.

L’èxit d’aquestes dues primeres setmanes de competició obre la porta a continuar fent al pavelló terrassenc les de la resta de categories, amb el vistiplau de la Federació Catalana.

L’objectiu del Club Gimnàstic Terrassa és poder acollir aviat una competició de la Via Olímpica, la màxima categoria de la gimnàstica artística, i vincular-ho amb la Ciutat Europea de l’Esport 2021.