Torna la Divisió d’Honor d’hoquei herba amb quatre partits programats a Terrassa

Aquest proper cap de setmana es reprèn la Lliga de Divisió d’Honor masculina i femenina d’hoquei herba, amb l’inici de la segona volta. La competició ha estat aturada més de tres mesos pels compromisos de la selecció espanyola, que ha hagut de disputar primer el Preolímpic de València amb els seus dos equips i, posteriorment, el combinat masculí ha jugat la FIH Pro League a l’Índia. El femení ha fet diferents concentracions per preparar la cita olímpica de París.

La primera jornada de la segona volta està ben comprimida pel que fa als partits a Terrassa. Fins a quatre se n’han programat per diumenge. En categoria masculina, els tres representants locals juguen a casa. El més matiner serà el Club Egara (11.00h) rebrà la UD Taburiente. Els ratllats defensaran la quarta plaça que dona accés al play-off pel títol. A les 12.00h l’Atlètic Terrassa s’enfrontarà al Sanse Complutense. Els de Can Salas, sisens, no poden deixar escapar més punts si volen lluitar per la lliga. I finalment a les 12.30h el CD Terrassa, setè, jugarà davant el penúltim, el RC Jolaseta.

En categoria femenina, només el Club Egara (13.00h) disputa el seu partit com a local. Ho farà rebent el Complutense, amb l’objectiu de sumar tres punts que l’apropin al quart lloc. Ara mateix les ratllades són cinquenes. Per sobre hi ha un Atlètic Terrassa que a les onze del matí visitarà el RS Tenis de Santander, mentre que a la mateixa hora el CD Terrassa tindrà un difícil compromís al camp del segon, el Júnior FC.

Després de les dues primeres jornades de la segona volta, la lliga es tornarà aturar una setmana per la disputa de la Copa del Rei i de la Reina a Màlaga, el primer gran títol de la temporada.