Torna la Fira Modernista de Terrassa amb total presencialitat i més de 400 propostes

Torna la Fira Modernista de Terrassa. Després de dos anys de pandèmia, ho fa amb més empenta que mai, totalment presencial i amb més de 400 activitats repartides en 7 àmbits de la ciutat. Serà el cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig. La inauguració serà divendres a les 21.30 h amb un gran espectacle a l’Escola Industrial, protagonista d’aquesta edició coincidint amb el 120 aniversari de la col·locació de la primera pedra d’aquest edifici.

Foto Presen Fira Mod 22

Entre les novetats d’aquesta edició destaquen la celebració de la Primera Milla Modernista, els tallers d’arts aplicades, les activitats de nit, noves visites guiades, més oferta de portes obertes i més ambientació als carrers. I com a curiositat, aquest any la xemeneia del Vapor Aymerich Amat i Jover tornarà a treure fum. Serà dissabte a les 12 h del migdia.

Foto Programa Fira Mod 22

Continuen moltes de les propostes ja consolidades com el trenet, els tallers d’oficis, els mercats d’artesania i alimentació i el circ. Tot plegat, amb la implicació de moltes més entitats de la ciutat però el mateix pressupost de fa tres anys. A més, amb activitats adaptades per a persones amb TEA o baixa visió. Per donar a conèixer tota la programació es distribuiran 70.000 programes de mà i també es podrà consultar al web firamodernista.cat.