Torna la gran festa de l’atletisme popular, amb la celebració de la 22a Mitja Marató de Terrassa

Els carrers de Terrassa tornaran a viure l’ambient de l’atletisme popular amb la celebració de la 22a edició de la Mitja Marató. Serà el diumenge, 23 de gener, amb una cursa que recupera el seu format habitual després de la celebració virtual de l’any passat, a causa de la pandèmia.

Aquest dijous s’ha presentat el que serà la 22a edició de la cursa de llarga distància i la 16a de la Santi Centelles, de 5km. Després de la recepció institucional per part de l’Ajuntament, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa ha revelat el cartell i la samarreta de la present edició.

Tal com ja es va començar a fer ara fa 2 anys, el punt neuràlgic tornarà a ser el Parc dels Catalans, que viurà la sortida i l’arribada de les dues curses, a més d’un pas intermig de la Mitja Marató. Aquest any, la prova estarà controlada per la Federació Espanyola d’Atletisme. D’aquesta manera, l’organització busca atraure a atletes de nivell internacional per donar el màxim de prestigi a la prova terrassenca. Tot plegat sense oblidar l’objectiu prioritari de fomentar la participació popular.