Torna la lliga de Divisió d’Honor de waterpolo amb doble enfrontament del CN Terrassa a l’Àrea Olímpica

Dos mesos i mig després, dissabte es reprèn la Lliga de Divisió d’Honor de waterpolo tant en la categoria masculina com en la femenina. La competició es va aturar a principis de desembre pels compromisos internacionals de la selecció, amb la disputa de l’Europeu i del Mundial.

L’equip masculí del CN Terrassa ho farà rebent el CN Catalunya a partir de les sis de la tarda, partit corresponent a la segona jornada de la segona volta del campionat. Els de Dídac Cobacho ocupen la tercera plaça (27 punts), per darrera d’Atlètic-Barceloneta (36) i CN Sabadell (31), amb qui s’ha entrenat aquest dijous, i per davant de CN Barcelona (26) i CE Mediterrani (24), que es troben a un i tres punts respectivament. Aquests cinc equips es jugaran les quatre places de play-off pel títol.

Dídac Cobacho i Quim Colet

Dídac Cobacho conversa amb l’entrenador del CN Sabadell, Quim Colet, durant l’entrenament d’aquest dijous

A diferència del masculí, el femení del CN Terrassa no ha pogut comptar amb cap de les seves cinc internacionals durant l’aturada de la competició. Al llarg de tota la segona volta les de Xavi Pérez han de defensar la quarta plaça (24 punts) que ocupen, que dona accés al play-off i a les competicions europees. S’ha de fer una ràpida posta a punt perquè en 15 dies es juguen les opcions d’entrar a la Final Four de la Champions League davant el CN Sant Andreu.

Les jugadores del CN Terrassa Lili Forgacs i Cristina Cantero, abans d’iniciar l’entrenament de dijous

Dissabte les jugadores que han tibat del carro a la Copa Federació, algunes d’elles del planter egarenc, tindran un major protagonisme per rebre el Real Canoe, una de les ventafocs de la lliga. El partit es juga a les quatre de la tarda.