Torna la pista de gel a la plaça Nova, amb 400 m2 per gaudir patinant

Primers usuaris de la pista de gel de la plaça Nova després que l’any passat no es pogués instal·lar. S’havia d’obrir divendres passat però les pluges van obligar a ajornar la data. La pista fa 30 metres de llarg per 14 d’ample, 400 metres quadrats de superfície, i té capacitat per a 80 persones.

El tiquet costa 5 euros i dona dret a 30 minuts de patinatge. Uns collarets amb llum verda canvien a vermell quan s’acaba el temps. Es poden trobar tiquets al preu rebaixat de 3 euros en comerços de la ciutat. El preu inclou els patins. Si calen guants es poden aconseguir per 1,5 euros i els grampons per 3.

La pista de gel obre cada dia fins al 9 de gener de 5 de la tarda a 9 del vespre i els caps de setmana i festius també d’11 a 14h. A partir del 22 també obrirà els matins d’entre setmana. Les nits de Nadal, Cap d’Any i Reis tancarà a les 7. Les escoles i entitats de capacitats diverses i de lleure poden demanar hora per a grups els matins de dilluns a divendres.

Cada dia es reservarà una franja de dues hores sense música per a persones sensibles al soroll o amb trastorns de l’espectre autista.

Foto Pista Gel