Torna la ‘Tardor de Cuina i Bolets’ amb menús especials i la fira al Mercat del Triomf

Torna la “Tardor de Cuina i Bolets a Terrassa”. Després d’un parèntesi pandèmic, el Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, conjuntament amb l’Ajuntament i el Mercat de Sant Pere, impulsa novament els productes de proximitat i de tardor. D’aquesta manera el 6 de novembre es recuperarà la Fira del Bolet, que arriba a la quinzena edició, amb les ja tradicionals parades i activitats al voltant de la plaça del Triomf. Una d’elles és una app sobre bolets.

Les 23s Jornades Gastronòmiques de la Cuina i el Bolet es duran a terme entre el 29 d’octubre i el 21 de novembre. 15 restaurants s’hi han sumat oferint menús degustació i tapes amb productes de proximitat. Alguns restaurants han eliminat la caça dels seus menús.

A tot això cal afegir-hi visites i excursions al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i a empreses del sector. D’entre els productes que es promocionaran hi trobem un trinxat terrassenc, fet de col de temporada i botifarra tarregada.