Torna renovada la Sala Muncunill

La Sala Muncunill, que va néixer amb una clara vocació de promoure els artistes locals, ha estat renovada i reformulada amb més espai expositiu. Aquest cap de setmana, l’alcalde, Jordi Ballart, acompanyat d’altres representants municipals, l’ha inaugurat oficialment amb dues exposicions fotogràfiques per a l’ocasió. Una, de la reconeguda Montse Santamaría i, l’altra, de l’artista Xavier Lienas.

La renovada Sala Muncunill presenta ara un espai millorat que guanya en qualitat i més superfície expositiva. Així neix l’Espaitres, una àrea dins l’equipament que pretén dedicar atenció a la creativitat terrassenca. Amb la instal·lació reformulada, l’Ajuntament ha volgut estrenar-la amb dues exposicions simultànies. Es tracta d’Emocions, de la fotògrafa Montse Santamaría, qui a través de les imatges descobreix la intimitat de la vida quotidiana des de les emocions.

I l’hoste del nou Espaitres és Xavier Lienas, un autor que mitjançant 140 retrats generats digitalment recrea els records que té de la seva àvia. Per aquest motiu, la seva exposició rep el nom de I.A.I.A, paraula que juga amb la repetició de les inicials d’intel·ligència artificial.

La inauguració de la sala i les dues exposicions han despertat molta expectació entre els terrassencs. Pel que fa a les mostres, aquestes es podran visitar fins al 25 de febrer.