Tornen els concerts i la música en directe en el cicle d’estiu “Jazz a la fresca”

A partir del 19 de juny i fins al 31 de juliol torna la música en directe a la Nova Jazz Cava amb el cicle estiuenc “Jazz a la fresca”. Cada divendres i dissabte a partir de les 10 del vespre el Club de Jazz Amics de les Arts i Joventuts Musicals tornen a programar la millor música de jazz per escoltar i gaudir de les bones temperaturas. Enceta aquest nou cicle el jazz swing dels Three Little Birds amb una proposta distesa i per a tots els públics, protagonitzada per tres dels representants del gènere a Catalunya: Òscar Font, Artur Regada i Pep Rius.

El mes de juny també es podrá gaudir del trio de la saxofonista i compositora barcelonina Irene Reig en un personal duel de saxos amb Héctor Floría . El trepidant blues i boogie woogie dels Wax & Boogie, amb la irresistible veu de Ster Wax i els ritmes funk dels terrassencs The Funkenstein Trio amb Roc Calvet com a convidat especial a la veu i guitarra. Ja al mes de juliol, actuaran els també egarencs Oriol Vallès Quartet, amb la combinació de finesa i potencia a la trompeta, el baterista Pau Gurpegui marcant “el beat” amb el grup del pianista Jofre Fité amb el saxofonista Joan Martí de convidat especial, i el saxofonista Guim G. Balasch propulsant el ritmes Groove amb Organs’Mo amb Abel Boquera i Caspar St. Charles.

També es proposen vetllades estilísticament diverses com la fusió dels ritmes sud-americans i jazzístics del trio Rocío Faks, Guillermo Calliero i Federico Mazzanti; els aires brasilers i la improvisació recollits al disc “Imagina” amb Rita Payés & Elisabeth Roma Quartet; l’original veu de Marina Tuset amb l’estrena a Terrassa de nova formació o l’esperada presentació del nou àlbum de Lluís Coloma, una aposta ferma per fruir del seu talent a piano solo. El Club de Jazz vetllarà per garantir les mesures sanitàries i de distanciament requerides, per tal que el “Jazz a la Fresca” sigui una opció segura. L’obertura al públic a l’aire lliure serà a les 21h i el tancament a la mitjanit.