Tornen els directes del Terrassa Música Moderna

Queralt Lahoz, Carles Viarnès, b1n0 + nara is neus, Lu Rois, Núria Graham, Carla i Seward + Myôboku Zaramaga  seran els encarregats de reactivar els concerts en directe del Terrassa Música Moderna (TMM). El Pati de la Nova Jazz Cava, la Seu d’Ègara, el Castell Cartoixa de Vallparadís o la Casa Museu Alegre de Sagrera  es tornaran a convertir en els entorns singulars de la ciutat on s’ha programat actuacions de la música en directe.

Queralt Lahoz Serà la encarregada  dansa tal cicle amb un concert al pati exterior de la Nova Jazz Cava el diumenge 28 de juny a les 8 del vespre. Presentará el seu primer EP 1917, cinc temes  en els quals barreja flamenc i hip hop traçant un pont entre passat, present i futur i canalitzant influències com les de Mala Rodríguez o la pròpia Gata Cattana fins a artistes contemporàneas com Erykah Badu o Jorja Smith.

La Seu d’Egara serà l’escenari del segon concert a càrrec del pianista i compositor Carles Viarnès, el músic igualadí parteix d’una sòlida formació clàssica però aporta també pinzellades d’electrònica i experimentació.Diumenge 12 juliol  serà  el torn  de  b1n0 nara is neus que compartiran escenari. La cantant, pianista i compositora sabadellenca Lu Rois tocarà el dissabte 18 juliol, on presentarà el seu nou disc Microcosmos.

El Diumenge 19 juliol, la compositora mig irlandesa mig catalana Núria Graham tornará a Terrassa després d’un tour que la va portar als escenaris dels festivals i sales més rellevants de país amb incursions a Portugal, Berlín, França i Londres. CARLA, l’alter ego de la vigatana Carla Serrat,portarà en directe el seu  nou disc, Kill a Feeling que li ha valgut el Premi Enderrock com a Millor Disc del 2019 en Altres Llengües.

SEWARD i MYÔBOKU posaran punt i final  al Terrassa Música Moderna amb un concert conjunt, serà el diumenge 26 juliol.