Tornen els tradicionals pessebres al soterrani de l’atri del Sant Esperit

Aquest diumenge s’ha obert al públic la tradicional mostra de pessebres al soterrani de l’atri de la Catedral del Sant Esperit. Monsenyor Salvador Cristau ha presidit la Benedicció dels pessebres que organitza l’Associació de Pessebristes de Terrassa. A l’acte hi han intervingut mossèn Fidel Catalán, Vicari general i Rector, i la Regidora de Cultura Rosa Boladeras. També hi han assistit el President de l’Associació de Pessebristes de Terrassa, Santiago Pascual i el President de la Federació Catalana de pessebristes, Ramon Albornà.

Aquesta és la 79a edició de la mostra que es podrà celebrar amb normalitat després de que l’any passat l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa no pogués exposar els seus diorames a causa de la pandèmia. D’altra banda aquest any també torna la presencialitat al concurs de pessebres, que ja ha obert les places d’inscripció a la web pessebresterrassa.cat amb termini fins al 22 de desembre.

Tot i que els anys anteriors es va celebrar de forma virtual a través de la valoració de fotografies, en aquesta edició s’han pogut restablir la normalitat. La mostra oberta al públic és una de les recompenses a centenars d’hores de treball d’uns artesans que expressen el seu talent en la vintena de diorames que ara es poden veure.