Tornen les obres de gran format al Premi Ciutat de Terrassa de Teatre

La companyia PAM Teatre fa els últims retocs de ‘La nostra història’, l’adaptació d’’Shrek, el musical’, que serà l’encarregada d’obrir el 49è Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, que tindrà lloc del 22 de gener al 26 de març. Hi passaran deu propostes escèniques de primer nivell de diverses companyies d’arreu de Catalunya. L’estrena serà una oportunitat per veure el musical d’Shrek en català.

El tret de sortida amb els joves de PAM Teatre és una voluntat d’atraure nou públic al teatre amateur.

El Premi Ciutat de Terrassa és tot un clàssic del teatre amateur a Catalunya i ara recupera el pols després del sotrac de la pandèmia. Aquesta edició ha rebut 49 propostes d’arreu de Catalunya. “L’any passat, per culpa de la pandèmia, vam tenir obres amb només dos o tres actors sobre l’escenari. En aquesta edició tornen les obres corals i de més gran format“, ha explicat Jordi Serra, del comitè organitzador del Premi Ciutat de Terrassa.

La diversitat de gèneres i formats és una de les premisses del Premi Ciutat de Terrassa, amb un equilibri entre drames i comèdies. Entre les companyies que passaran per la Sala Crespi n’hi ha d’habituals, com el Grup de Teatre de l’ACR de Fals, o la manresana la Companyia els Carlins; però també de debutants, com Maçateatre de Maçanet de la Selva.