Tost, Bonastre, Ycart, Pons, Petchamé, Oliva i Segú, a l’Europeu d’hoquei herba

Set egarenques disputaran el Campionat d’Europa d’Anvers d’hoquei herba, competició en la qual la selecció espanyola femenina buscarà fer-se amb un títol que dóna el passaport per als Jocs Oímpics de Tòquio.

Adrian Lock ha fet oficial la llista de les 18 convocades, on s’han inclòs les jugadores del Club Egara Maria Tost i Berta Bonastre, Clara Ycart i Júlia Pons, del CD Terrassa, Carlota Petchamé i Georgina Oliva, del Júnior FC, i Marta Segú, del RC Polo. La convocatòria s’ha fet pública a través d’un vídeo a les xarxes socials, on hi apareixen diferents esportites i exesportistes d’elit de diferents disciplines que van nombrant cadascuna de les 18 jugadores que disputaran aquest Europeu.

Després d’una concentració a Utretch, en la qual les RedSicks han disputat dos partits no oficials amb Holanda, aquest dimarts ja han viatjat cap a la ciutat belga, on hi debutaran aquest dissabte davant Rússia. El dilluns 19 es veuran les cares amb Holanda, per finalitzar la primera fase contra les amfitriones, Bèlgica, el dimecres 21.