Cambra De Comerç Obres Remodelació Cables Treballs Tuberia Parets Guix 10

Tot a punt per a la celebració dels Premis Cambra amb la inauguració de les noves instal·lacions

Aquest dijous, durant tot el dia, la Cambra de Comerç de Terrassa celebrarà una nova edició dels Premis Cambra. La presentació institucional arrencarà a les 12.30h del migdia, en un acte presidit per la consellera d’Economia, Natàlia Mas, i que també comptarà amb l’assistència de l’alcalde Jordi Ballart i del president de l’entitat cameral, Ramon Talamàs.

La sessió, que s’obrirà amb la projecció del vídeo sobre la Cambra Business & Working, comptarà amb la conferència “Ecosistema emprenedor català”, a càrrec de Mar Galtés, directora de Desenvolupament Corporatiu a Tech Barcelona. Aquest acte serà el marc del lliurament del Premi a la Trajectòria Empresarial, que enguany rebrà el president i fundador del Grupo Indukern, José Luís Díaz-Varela.

 

Una renúncia insòlita

D’altra banda, l’empresa egarenca Frimal Trading SL- Twistechnology, especialitzada en la producció de maquinària de filatura, ha renunciat al Premi a la Innovació. Finalment aquest guardó serà entregat a Innovamat Educations SL. La companyia de serveis educatius, instal·lada a Sant Cugat del Vallès, compta amb un equip de 310 professionals i es dedica a la creació de solucions didàctiques innovadores en l’ensenyament de les matemàtiques.

L’acte de presentació es completarà amb la visita a la nova Cambra de Comerç, transformada en Cambra B&W, una remodelació, totalment acabada, que abasta les tres plantes de l’edifici. La nova Cambra B&W compta amb un coworking digital (el segon a Catalunya), coworkings, sales de networking, i laboratoris d’assajos i espais d’experimentació. L’entrega de premis continuarà a la tarda i finalitzarà amb un acte festiu al Teatre Principal.