Tot a punt per al sorteig de la loteria de Nadal

Tot a punt per la celebració del Sorteig Extraordinari de Nadal. Durant aquesta loteria, celebrada al Teatre Reial de Madrid, es repartiran dos mil tres-cents milions d’euros en premis. Les administracions ofereixen els últims números per aquest sorteig

Respecte l’any passat, la venda de butlletes s’ha mantingut per a particulars i empreses. Les administracions destaquen un increment de la venda online, que s’ha convertit en una nova forma de comprar loteria després de la pandèmia.

Durant el passat mes de setembre, a Terrassa es van esgotar les butlletes amb el número 19.921, en referència a la data de l’erupció del volcà de La Palma. Com cada any, els compradors han tingut preferències a l’hora d’escollir els números.

El sorteig coincideix amb una vaga general de les administracions de loteria. Els propietaris demanen un increment de les comissions de venda durant el sorteig de nadal, que actualment són del 4%. Amb aquestes condicions, els punts de venda guanyen 80 cèntims dels 20 euros que costa cada butlleta. Des de l’organització calculen que un 90% de les administracions donaran suport a aquesta vaga.