Tot a punt per participar en la 40a Fira del Dibuix de Terrassa

Ja hi ha data per l’edició número 40 de la Fira del Dibuix de Terrassa: serà el diumenge 7 d’octubre, d’11 del matí a 8 del vespre.

La participació en aquesta mostra implica el pagament d’uns drets d’inscripció: 30 euros per als socis d’Amics de les Arts i Joventuts Musicals i 40 euros per als no socis. Aquesta quota serveix per cobrir les despeses d’organització.

Els artistes interessats a mostrar la seva obra en aquest certamen s’han de preinscriure. Els socis, entre el 3 i el 12 de setembre i, els no socis, entre el 17 i el 21 de setembre. Aquest tràmit es pot fer a la secretaria de l’entitat, presencialment o per telèfon, i pagar 15 euros en efectiu o per transferència bancària. La resta del pagament es farà el mateix dia de la fira.

Com ja és tradicional en aquest certamen de dibuix, pintura, il•lustració i còmic només s’admetran obres artístiques sense emmarcar, realitzades sobre paper, cartró, tela o fusta. Els treballs han de ser originals i estar elaborats mitjançant la tècnica del gravat, o bé, utilitzant llapis, carbó, tinta, aquarel•la, oli, acrílic, o alguna altra tècnica similar.

No s’admetran obres de caràcter artesanal, és a dir, fetes, per exemple, amb ceràmica o esmalt, ni reproduccions de tipus industrial com pòsters o litografies.

L’any passat una cinquantena d’expositors d’arreu de Catalunya van presentar les seves obres a la Plaça Vella i al carrer Major davant un degoteig constant de públic.