Tot a punt per seguir l’actuació de Miki a Eurovisió des del Parc Audiovisual i el Teatre Principal

El terrassenc Miki Núñez representarà aquest dissabte Espanya a Eurovisió amb el tema “La venda” i Terrassa ja està preparada per seguir la seva actuació des del Parc Audiovisual i el Teatre Principal.

Prop d’un miler de terrassencs i terrassenques han exhaurit les 600 localitats disponibles del Teatre Principal i les 200 del Parc Audiovisual. De fet, en un principi només estava previst habilitar aquest últim espai, però l’èxit en la reserva d’entrades al cap de poques hores d’obrir la convocatòria va propiciar que s’habilités també el Teatre.

Les persones inscrites al Parc Audiovisual estan citades a les 19 h a l’Estació del Nord, ja que per accedir al Parc només es podrà fer amb els busos gratuïts habilitats per a l’ocasió. Allà, la festa serà conduïda per Mateo Vergara i tothom tindrà accés a un servei de càtering i a un espai exterior per poder sortir durant la retransmissió.

Les 600 persones que veuran l’esdeveniment des del Teatre Principal ho faran acompanyades del periodista d’aquesta casa, Oriol Carreras, i també podran comprar begudes i entrepans al bar del teatre, també a partir de les 19 h del vespre.

L’acte també tindrà un vessant solidari, perquè l’organització habilitarà uns punts per recollir aliments no peribles que aniran destinats a El Rebost.