Tot a punt per a un TNT més creatiu i crític amb els problemes socials

Tot a punt perquè aquest dijous arrenqui el Festival de noves tendències de Terrassa, el TNT. Una mostra de creació escènica que portarà en quatre dies a 18 espais de la ciutat, 22 espectacles, 11 estrenes i 8 creacions de companyies residents. També hi hauran 3 espectacles familiars més, dins el TNT Kids. Propostes com la instal·lació de la Sala Muncunill. «No hay tierra más allà» d’Urati laboratori, és una mostra interactiva on l’espectador pot prendre part del procés creatiu de l’obra, canviant imatges, sons o il·luminació.

Una edició postpandèmia que arriba molt creativa però també més crítica que mai. Segons ens ha explicat la directora del Festival Marion Betriu.Una altra de les propostes a punt per rebre als primers espectadors és Paramecis i meteorits, als Amics de les Arts, un projecte de Xesca Salvà i Marc Villanueva, a mig camí de la instal·lació i el teatre paranormal.

We are (t)here, d’Aurora Bauzà i Pere Jou, aposta perquè la composició musical envaeixi l’espai amb el cos. Diferents cossos per a la creació de sons i accions, en un espai immillorable com la nau Albiñana Ribas. Alguns dels espectacles del TNT arriben amb les entrades exhaurides. Tot i així les noves propostes escèniques s’allargaran fins diumenge amb preus que oscil·len entre els 3 i els 11 euros. Sempre amb prèvia reserva a través de la pàgina web del Festival.