Tot el veïnat dels grups Gibraltar-plaça Lluís Companys cobrarà la loteria premiada

La nova junta de l’Associació de veïns dels grups Gibraltar-Plaça Lluís Companys pagarà totes les butlletes del número 86.744, premiades en el sorteig de Nadal de la Loteria Nacional i emeses per l’anterior directiva. L’entitat espera recuperar-se econòmicament i pagar el 10 per cent de premiats que calculen encara queden.

En la pròxima assemblea general prevista pel 2 d’abril, els gestors de l’entitat posaran a votació les accions a emprendre amb l’anterior junta per haver venut més butlletes del compte. Amb aquesta regularització l’entitat vol recuperar el prestigi i la credibilitat de l’associació que haurà saldat el deute de la loteria en tres mesos, gràcies en part, recalquen, a la generositat de la gent que ha renunciat a cobrar els 25 euros per butlleta premiada.

D’altra banda, la nova junta vol recuperar les activitats d’abans de la pandèmia i organitzar la Festa Major d’aquest any. Un cop tancada amb l’Ajuntament la recuperació de les direccions de trànsit d’alguns carrers pel canvi en la ubicació dels contenidors, l’entitat es planteja l’edició d’un recull fotogràfic dels darrers 7 anys d’activitats al barri.