Tot per Terrassa és la primera força en tots els barris excepte en sis

Tot per Terrassa ha estat la força més votada en tots els districtes de la ciutat excepte al nou districte 7 on ha estat segona  després del PSC. Els socialistes són segons a tot arreu menys al districte 1 on ha guanyat Esquerra. Els republicans són la tercera força als districtes 3, 4 i 5, Ciutadans al 2, 6 i 7 i Junts per Terrassa a l’1.

Per barris, la formació de Jordi Ballart és la primera en tots excepte en sis. A Can Palet II, Can Parellada, Guadalhorce, Pla del Bon Aire i Sant Llorenç han guanyat els socialistes mentre que a l’Antic Poble de Sant Pere ho han fet els republicans.

On més suports ha tingut Tot per Terrassa és a Montserrat, superant el 45%, i a Xúquer i Vilardell fregant el 40. Per l’altra cantó,  l’Antic Poble de Sant Pere amb el 22%. El PSC ha tingut el màxim suport a Guadalhorce, un 37%, i, el menor, el 9%, al Centre.

Esquerra-Mes supera el 24% a l’Antic Poble de Sant Pere, Centre i Vallparadís però no arriba al 5% a Can Palet II i Montserrat. Ciutadans passa del 14% a Xuquer i Can Palet però només supera el 4% a l’Antic Poble de Sant Pere, Centre i Vallparadís.  Junts per Terrassa sobrepassa el 19% a l’Antic Poble de Sant Pere i al Centre però no arriba a l’1% a Guadalhorce, Montserrat i Vilardell.

Dels partits que s’han quedat sense representació, la CUP supera el 7% a l’Antic Poble de Sant Pere, Terrassa en comú el 6% a Les Fonts, Pere Parres i Roc Blanc, Podem-Iniciativa Verda també el 6% a Can Jofresa i Guadalhorce i el PP el 5% a Can Palet II. Vox passa del 4% a Can Tusell, Vilardell, Xúquer i Torresana mentre que Primàries Catalunya només sobrepassa el 2,5% al Centre, l’Antic Poble de Sant Pere, Segle XX i Vallparadís. Finalment Família i Vida no supera l’1% en cap dels barris.