Joan Salvador Tot per Terrassa

Tot per Terrassa fitxa l’activista cultural Joan Salvador com a número 4 de la candidatura

L’endemà de fer-se públic que la nedadora paralímpica Sarai Gascon seria la número 3 de Tot per Terrassa l’alcalde i cap de llista, Jordi Ballart, ha donat a conèixer el nom de Joan Salvador com a número 4. Ho ha fet, com ahir, amb un vídeo a les xarxes socials al costat del nou fitxatge.

Llicenciat en Història, Geografia i Història de l’Art, Joan Salvador treballa com a professor de secundària. A la ciutat és molt conegut com a activista cultural, amb una llarga vinculació al Centre Cultural El Social, on dirigeix ‘Els Pastorets’. També és el presentador de l’Inici de la Festa Major, així com dels balls de lluïment de la Cercavila i de la Sortida d’Ofici.

Al vídeo, Salvador assegura estar “esperançat de participar en un projecte de ciutat de quilòmetre zero, sense ingerències ni dependències de cap mena”. Jordi Ballart en destaca el terrassenquisme i el coneixement del teixit associatiu alhora que li augura un bon paper al govern de la ciutat.

Tot i la incorporació de Joan Salvador com a número 4 de Tot per Terrassa, la formació confirma que la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, seguirà formant part de la llista sense concretar-ne la posició. Aquest dijous una assembla interna del partit municipalista validarà els 27 noms de la candidatura, que es faran públics la mateixa nit.