Tot per Terrassa guanya les eleccions i Ballart torna per la porta gran

L’exalcalde de Terrassa Jordi Ballart és el gran triomfador d’aquestes eleccions municipals. La formació Tot per Terrassa ha irromput amb força, trencant tots els pronòstics després de sumar fins a 10 regidors. Poc després de les 11h de la nit, quan l’escrutini ja apuntava cap a la inesperada victòria de l’exalcalde socialista, Jordi Ballart ha entrat de manera triomfal a la Sala Born, del carrer de la Rasa, desfermant una explosió d’eufòria entre el seu electorat.

Amb gairebé el 30% dels vots favorables, el partit que lidera Ballart ha estat la força més votada, fet que dibuixa un nou mapa polític en la correlació de forces del consistori local.

Els 10 representants aconseguits per Tot per Terrassa permetran tornar a entrar a l’Ajuntament alguns dels exregidors del mandat anterior que van abandonar el càrrec arrel de l’aplicació de l’article 155, com és el cas de Lluïsa Melgares i Noel Duque, a part del propi Ballart. També entraran al consistori altres personalitats conegudes com l’actriu Rosa Boladeres, la directora de l’escola Montserrat i flamant Creu de Sant Jordi, Núria Marín o el president del Centre Parroquial San Cristóbal, Miguel Ángel Moreno. Completen la llista l’economista Niki Ramírez, el policia municipal Xavi Fernández, la tècnica en infermeria Mónica Polo i l’artista Raúl Ibáñez “El Biri”.