Tot Per Terrassa Jordi Ballart

Tot per Terrassa impulsarà una targeta amb recursos per a persones cuidadores

Tot per Terrassa treballarà per garantir que tothom que visqui a Terrassa s’hi pugui moure i jugar amb plenitud. És l’eix de les propostes en matèria d’accessibilitat i polítiques inclusives de la formació. Jordi Ballart defensa que els últims 4 anys s’ha avançat en drets per les persones amb discapacitat de la mà de les entitats i plataformes de la ciutat.

En aquest sentit, l’alcalde i candidat a la reelecció destaca la finalització de les obres de la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat intel·lectual i alt grau de dependència al carrer de la Castellassa, al barri de Sant Llorenç. També anuncia que un dels objectius del proper mandat és la implementació del Pla per a la millora de l’accessibilitat dels parcs infantils, així com garantir que, en els recursos de lleure socioeducatiu de la ciutat, s’hi apliqui una política d’inclusió efectiva i hi hagi més ajuts i més professionals de suport.

D’altra banda, la formació anuncia que el proper govern subsanarà el deute amb els serveis d’accessibilitat i capacitats diverses dotant-los d’una estructura tècnica pertinent.

Finalment, l’equip de Tot per Terrassa es compromet a crear la ‘Targeta Cuidadora’ per poder disposar d’un banc de serveis i recursos per a aquelles persones que dediquin el seu temps a tenir cura d’una persona dependent.