Tot per Terrassa presenta el seu segon llibre: ‘Terrassa fa memòria’

Tot per Terrassa ha presentat aquest dilluns 19 d’abril a la seu del partit el segon llibre que edita la formació política: ‘Terrassa fa memòria’, amb la presència de l’alcalde Jordi Ballart. Es tracta d’un recull de 44 històries basades en records i vivències que han passat en diferents barris de la ciutat, en veu de les persones que les van viure. Cadascuna està acompanyada d’una imatge amb voluntat retrospectiva, fetes per la fotògrafa i retratista terrassenca Eva Priego.

A la presentació del llibre, han acompanyat l’alcalde tres de les persones membres de l’equip coordinador d’aquest projecte literari: la Pilar Álvarez, veïna de Ca n’Anglada i una de les referents de “Terrassa fa memòria”, la mateixa Eva Priego i Jordi Torrents, encarregat de coordinar els textos.

Abans de les eleccions municipals, Tot per Terrassa va presentar el llibre ‘Truites per la convivència’ que, a través de 12 converses al voltant d’una truita, explica inquietuds i vivències terrassenques des de diferents prismes socials, culturals i professionals.

[Font: Tot per Terrassa]