Tot per Terrassa vol que els antics jutjats siguin una comissaria de Policia Municipal i Mossos

Tot per Terrassa proposa que l’edifici dels antics jutjats, a la rambla d’Ègara, aculli una comissaria conjunta de la Policia Municipal i els Mossos d’Esquadra. Es tractaria d’una sala de comandament que milloraria la coordinació entre els dos cossos. Aquesta, de fet, és una demanda de les dues policies i que l’actual govern municipal ja ha traslladat a la Generalitat, propietària de l’edifici.

Aquest és un dels punts del programa electoral de Tot per Terrassa, pel que fa a seguretat. El candidat a la reelecció, Jordi Ballart, ha dit que Terrassa no és una ciutat insegura.

Ballart ha recordat que en aquest mandat la plantilla de la policia municipal ha passat de 209 a 270 agents, i arribarà al voltant dels 300 aquest any.

Ballart ha proposat la creació de punts d’atenció policial descentralitzats, la instal·lació de càmeres de videovigilància a certs llocs, i una taula de l’oci nocturn.

En l’àmbit de la neteja Tot per Terrassa valorarà la compra de vehicles de recollida per càrrega lateral esquerra. També ha posat sobre la taula una nova deixalleria al nord de la ciutat, un pla de neteja de grafits i un sistema de recollida de voluminosos més eficient. Pel que fa a l’espai urbà, un pla d’arbrat i la millora de la il·luminació.