Tot per Terrassa vol guanyar diumenge i governar la ciutat

Tot per Terrassa ha fet balanç d’aquestes 15 dies de campanya al Mercat de la Independència amb un missatge optimista. El candidat a l’alcaldia per aquesta formació cent per cent municipalista, Jordi Ballart, acompanyat de les números 2 i 3, Rosa Boladeras i Lluïsa Melgares, ha afirmat que diumenge no es tracta de triar entre PSC i ERC sinó que hi ha un tercer partit que pot donar la sorpresa. Assegura que poden ser la força més votada i aconseguir 6 o 7 regidors aquest diumenge

Ballart diu que després de les eleccions seran necessaris els pactes per govern la ciutat durant els propers 4 anys (les seves línies vermelles són la dreta i l’extremadreta i també, el PSC).

El candidat resumeix campanya dient que han intentat explicar les seves propostes, en positiu i jugant net. L’equip de 500 persones de la formació ha visitat en 15 dies 40.000 persones i, diumenge, 250 apoderats i apoderades estan presents als col•legis.

Ballart també ha dit que la denúncia interposada als Mossos d’Esquadra per les informacions i els WhatsApp rebuts durant la campanya, segueix el seu curs.