Tots els animals del CAAD tindran els mateixos drets

Cinc entitats han intervingut en aquest Ple de maig en l’apartat de Participació Ciutadana. D’una banda, Voluntaris Gossos Terrassa, que treballa estretament amb el Centre d’Atenció d’Animals Domèstics, CAAD, ha reclamat que els protocols administratius no posin traves a la seva tasca d’atenció, passeig i acompanyament en les acollides d’animals.

Per tercera vegada l’Associació de Pares d’Alumnes de l’Escola Municipal de Música i Conservatori han portat les seves queixes per la nova tarifació de quotes implantada fa 3 anys. L’entitat assegura que alguns alumnes han deixat els estudis musicals per no poder fer front als pagaments.

En aquest ple hi han intervingut els alumnes de l’Escola Vedruna-Vall que, de la mà de l’Observatori de Drets Socials de Terrassa, han reivindicat, malgrat ser infants, el seu dret a ser escoltats.

Finalment, el veïnat de Les Arenes, la Grípia i Can Montllor no ha aconseguit que el ple aprovés totes les seves demandes de rectificació del projecte de mobilitat. Un projecte que s’està implantant al barri amb 9 milions d’euros d’inversió dels Fons Next Generation. L’Ajuntament ha admès alguns errors que intenta esmenar reforçant la participació amb els veïns.