Tots els grans partits inclouen terrassencs a les llistes del 10N tot i que amb escasses opcions

El Butlletí Oficial de l’Estat ha proclamat aquest dimecres les candidatures per les eleccions generals del 10 de novembre. A la circumscripció de Barcelona se n’hi presenten 19. A totes les formacions representades al Congrés hi ha candidats terrassencs, la majoria dels quals ja van ser a les llistes fa només uns mesos.

L’exconseller Josep Rull, encara a la presó, tornarà a encapçalar la candidatura de Junts per Catalunya a Tarragona mentre que el també exconseller i cap de llista a les municipals, Lluís Puig, ocuparà una de les darreres places, la 30, a Barcelona. La regidora Meritxell Lluís repetirà com a candidata al Senat.

El PSC torna a situar l’exregidora Gràcia Garcia en la posició 13, Esquerra Republicana la directora del servei d’emergències 112, Montserrat Font, al número 16, En Comú Podem la directora del Casal de la Dona, Mercè Gómez, de 13, Ciutadans la seva regidora Isabel Martínez d’11 i el PP la seva presidenta local, Marta Gimenez Arcusa, al número 16.

S’estrenen Alícia Tomàs al número 18 de VOX i Tomàs Herreros de 5è a Más País, la nova llista d’Iñigo Errejon. No hi ha cap terrassenc a la llista de CUP, que es presenta per primer cop en unes generals.