Tots els premis del concurs ‘Piula contra la violència masclista’ els guanyen noies

El Consell Comarcal ha premiat les guanyadores del cinquè Concurs de Piulades contra la Violència Masclista, que promou entre els centres del secundària. Enguany la pregunta era ‘I a tu: com t’afecta el masclisme?’ En categoria júnior les tres guanyadores han rebut el premi de mans del president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez.

Núria Escribano (16 anys, IES Castellar, Castellar del Vallès), guanyadora en categoria Júnior del Concurs de Piulades Contra la Violència Masclista:


Àngela Marín (15 anys, Institut Ramón Casas i Carbó, Palau-Solità i Plegamans), 2n premi en categoria Júnior del del Concurs de Piulades Contra la Violència Masclista:


Andrea Lorenzo (17 anys, IES Badia del Vallès, Badia del Vallès), 2n premi en categoria Júnior del del Concurs de Piulades Contra la Violència Masclista: “Y la culpa será de caperucita por ir sola por el bosque”

També ha estat premiat l’Institut d’Educació Secundària de Polinyà, per haver estat el centre amb més piulades, amb un total de 117. La seva coordinadora pedagògica ha reconegut que encara queda treball per fer en el món educatiu. Un exemple és que totes les guanyadores d’aquest concurs han estat noies.

 

Qui s’ha emportat el primer premi en categoria sènior ha estat Rocío Pazzetty, estudiant de 18 anys de Montcada i Reixac per la frase: “Que et facin creure que no pots fer alguna cosa, això també és violència”. El segon premi ha quedat desert.