Toyota reconeix Marescar Motor, del CSM Grup Vallès, amb el premi Retailer Excellence 2017

Marescar Motor, Concessionari Oficial Toyota a Mataró que pertany al grupo terrassenc d’automoció CSM Grup Vallès, ha estat guardonat amb el reconeixement Retailer Excellence 2017. Aquest premi reconeix l’excel·lència de gestió global de concessionari a nivell nacional juntament amb la millor experiència de compra i servei segons les opinions recollides durant tot l’any entre els seus clients.

El reconeixement de Toyota a Marescar Motor, Concessionario Oficial de la marca a Mataró, va ser lliurat el 19 de gener en la Convenció Anual de Concesisonaris, celebrada a Madrid.  Agustín Martín, president de Toyota Espanya, va remarcar “la importància del reconeixement dels nostres clients des de la seva experiència”.

Carlos Solano, president del Grupo CSM, va afirmar que “aquest premi és un reconeixement a la nostra feina diària, on el compromís és oferir sempre una experiència fàcil i honesta mitjançant un equipo professional, jove i dinàmic que marqui la diferència”.

El guaró se suma a un nou èxit per al grup d’automoció egarenc CSM Grup Vallès, que representa als concessionaris i tallers oficials Toyota a Terrassa, Rubí, Granollers i Mataró; Lexus a Mataró, Mazda a Terrassa; i Hyundai a Terrassa, Rubí i Sant Cugat.