Traca final de la Festa Major amb el castell de focs, les havaneres i el rom cremat

L’espectacle pirotècnic ha posat el punt i final aquest dimecres a la nit a la Festa Major de Terrassa 2024. A partir de dos quarts d’onze el color i el soroll han protagonitzat el castell de focs davant una nombrosa presència de ciutadans que no s’han volgut perdre l’esdeveniment a la cruïlla de les avingudes de l’Abat Marcet i Josep Tarradellas. En total s’han llençat uns 200 quilograms de pólvora.

Per segon any consecutiu i després de la pandèmia s’ha recuperat el model d’un castell únic, encarregats un any més a l’empresa de Benicarló, Pirotècnia Tomàs.

Una vegada acabat el castell s’ha seguit amb el protocol dels actes finals de festa amb la cantada d’havaneres a la plaça Lluís Companys a càrrec de Sons Blaus, un grup mixt d’havaneres i cants de taverna sorgit de les diferents activitats que duu a terme la colla dels Castellers de Terrassa, creat l’any 2015.

La música i les cançons d’havaneres han acompanyat els membres de la corporació municipal per servir també el tradicional rom cremat a tots aquells ciutadans que ho han demanat.

Tot plegat per acomiadar la Festa Major de Terrassa després de sis dies farcits d’activitats de tota mena, per a tots els públic i per a tots els gustos.

Castell de FocsRom crematGrup Bauma