Transcendental derbi femení entre CD Terrassa i Atlètic, on hi ha en joc la continuïtat a la Divisió d’Honor

Aquest divendres (20.30h) es jugarà el derbi femení a Les Pedritxes entre el CD Terrassa i l’Atlètic, ajornat fa dues setmanes per un cas de positiu per Covid-19 a les files groc-i-negres.

No serà un partit qualsevol, perquè hi ha el futur dels dos equips a la Divisió d’Honor. Qui pitjor ho té és el quadre de Can Salas, obligat com a mínim a puntuar si vol tenir alguna opció de salvar-se en la darrera jornada de diumenge. Tot i així, les de Jordi Flo han de buscar sí o sí la victòria. Ocupen plaça de descens directe, amb 22 punts, i tenen la de promoció per a la permanència a tres. Una derrota les condemnaria al descens, ja que qualsevol triple o quàdruple amb Sardinero (25 punts), Reial Societat (25 punts) i el propi CD Terrassa (26 punts) les perjudiquen.

Les de Les Pedritxes, en canvi, tenen suficient amb un empat en el derbi per no dependre de baixar directament en l’últim partit, però no de jugar la promoció, ara mateix a un punt. En la jornada unificada de diumenge (13.00h), l’Atlètic visitarà un Club Egara que no es juga res, mentre que el CD Terrassa es desplaçarà al camp del segon classificat, un Júnior FC que tampoc canviarà la seva classificació faci el que faci en aquest partit.