Transformar les rieres i un Refugi Local d’Animals són algunes de les propostes de Tot per Terrassa

Tot per Terrassa vol engegar, si els resultats de diumenge els són favorables, una transformació de les rieres. Un canvi que, segons Jordi Ballart, candidat a l’alcaldia i exalcalde de Terrassa, necessita la ciutat per “trencar les barreres físiques i mentals que hi ha a Terrassa”.

La proposta inclou la Riera de Palau, canviant el tram urbà; la Riera de Les Arenes, que es naturalitzarà “per començar a construir una única ciutat” assegura Ballart; i l’Avinguda del Vallès, que esdevindrà un gran passeig urbà. “Un tram que s’ha de cobrir per trencar amb les barreres físiques i mentals que hi ha a Terrassa”. Uns canvis que es duran a terme amb la col·laboració dels veïns, tal com assegura Ballart que faran si la seva formació surt vencedora el pròxim diumenge: “la participació dels veïns a l’hora de prendre decisions de ciutat serà una constant en els propers anys”.

Una altra de les propostes que planteja TxT per al pròxim mandat és convertir el model de gestió del CAAD, Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa, en un Refugi Local d’Animals. Entre altres propostes relacionades amb el benestar dels animals, la formació proposa promoure una campanya de voluntariat oberta a tothom per aconseguir la màxima difusió possible, ja que l’objectiu és, segons Susana Villanueva, candidata de TxT, “és que els animals que hi ha dins del CAAD trobin una família”, “ja que hi ha animals que porten 9 anys tancats al CAAD”. També, proposen obrir la piscina de Vallparadís als gossos i propietaris, una vegada finalitzada la temporada d’estiu perquè “puguin gaudir de la piscina un cap de setmana” apunta Villanueva i, afegeix, que caldria crear un banc d’aliments de pinso i medicaments per aquells que conviuen amb animals i tenen pocs recursos.