Treball als Barris preveu acompanyar en aquesta edició unes 300 persones i contractar-ne 51

El programa Treball als Barris és un projecte d’intervenció integral a la Maurina i al Districte 2 (Ca n’Anglada, Torre-sana, Montserrat i Vilardell) per impulsar la inserció laboral de les persones que hi resideixen. Està finançat íntegrament pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb 1,2 milions d’euros i executat per Foment de Terrassa.

Les entitats i empreses d’aquests territoris són bàsiques per aconseguir els objectius. Per això, aquest dimarts al matí se’ls ha adreçat una presentació al Casal Cívic Francisca Redondo.

En aquesta edició Treball als Barris preveu acompanyar unes 300 persones i contractar-ne 51. 16, a través del programa «Casa d’Oficis» i 35 més, a través dels Plans d’Ocupació.

Tant la Maurina com el Districte 2 tenen punts d’atenció, orientació i informació. 12 tècnics ofereixen aquestes accions. Una altra és el programa per a joves de 16 a 25 anys

«Esport als Barris», que vincula activitat esportiva i formació.
Aquesta edició està operativa des del 2 de novembre i finalitzarà el 31 d’octubre de 2023.

El programa va néixer al 2006 al Districte 2 i es va ampliar al 2008 a la Maurina. No es descarta poder arribar a més barris en un futur proper.

Treball Als Barris 2 Treball Als Barris 1

Treball Als Barris 4