Treballs d’asfaltat durant tota la setmana al carrer Catalunya

Aquest dilluns ha arrencat l’asfaltat del carrer Catalunya, al barri de Sant Pere, unes obres de millora amb les quals es dóna el tret de sortida a d’altres millores en el paviment que es faran aquest estiu. El tram entre la carretera de Rellinars i el carrer Emili Badiella s’inclou en un paquet que també preveu la millora dels ferms dels carrers Independència i Galvani. Un lot que ha estat adjudicat a l’empresa Asfaltos Augusta per més de 440 mil euros.

L’objectiu dels treballs és conservar i mantenir l’asfalt i renovar la senyalització horitzontal del carrer. Les obres es faran entre avui i dijous amb tres fases d’execució. Avui i demà s’asfaltarà fins al carrer Bartomeu Amat, els dies 19 i 20 es farà fins al carrer Francesc Salvans i Independència, i finalment fins el dia 21 es completaran les obres fins al carrer Emili Badiella, inclosa la cruïlla.

Les obres poden generar algunes retencions de trànsit atesa la prohibició de circular durant els treballs de millora i per la presència de maquinària i operaris a la zona. A la web de l’Ajuntament www.terrassa.cat/ca/transit. es recomanen itineraris alternatius. Els accessos als guals de la zona també queden restringits entre les 8 del matí i i fins les 7 de la tarda.