Treballs per reorganitzar l’espai verd de la cruïlla de la carretera de Rubí amb el carrer Colom

Renovació de l’estructura, plantat de gespa i instal·lació d’un sistema de reg per a sis nous arbres. Són les actuacions que han de permetre reorganitzar l’espai verd de la cruïlla de la carretera de Rubí amb el carrer de Colom.

Personal municipal treballa aquests dies en la millora d’aquest l’espai, ubicat al Polígon Industrial Can Parellada. La zona està dotada d’una prada sense reg i de tres arbres, dos d’ells situats en posicions inadequades. Per aquest motiu, s’ha decidit reorganitzar-la i renovar-la, en el marc del programa Terrassa Barris en Marxa.

Els inconvenients que presenta l’estat d’aquest parterre responen al tipus de plantacions de la prada, l’absència de reg i l’emplaçament dels arbres. Per això, s’ha dissenyat un projecte de reforma completa de l’estructura d’aquest espai de 739,50 m2. Bàsicament es plantarà gespa i s’instal·larà un sistema de reg que nodrirà sis nous arbres que es plantaran, a més de la implantació d’una vorada de graves a tot el perímetre.

El projecte, amb un pressupost de gairebé 29.000€, ha estat encarregat a l’empresa Lluís Salvador Sapes. Està previst que els treballs estiguin enllestits abans que finalitzi el mes de desembre.