Treballs previs al soterrament de la línia elèctrica al carrer Sant Pere

El carrer de Sant Pere també està en obres d’aquesta setmana. S’hi estan fent uns treballs previs al soterrament de la línia elèctrica a l’alçada dels números 23 i 25, davant del carrer de la Palla.

Allà està previst obrir un nou vial, el passatge del Gremi d’Artistes, que unirà el carrer Sant Pere amb el passatge Tete Montoliu, donant continuïtat al carrer de la Palla. D’aquesta manera es reduirà el trajecte a peu entre la Font Vella i la Rasa.

El projecte definitiu s’ha aprovat aquest mes de març. Contempla l’enderroc dels dos edificis actuals i la construcció d’una promoció privada d’habitatges. El desnivell del nou passatge del Gremi d’Artistes es salvarà amb un escales i un ascensor a la zona més propera a la Nova Jazz Cava. El pressupost de les obres és mig milió d’euros amb un termini d’execució previst de sis mesos.

De moment només es fan aquests treballs previs per soterrar la línia elèctrica. L’enderroc i la urbanització del nou passatge vindran mes endavant, quan s’atorgui la llicència corresponent.