Tres dels actes de la festa major de Sant Llorenç seran a benefici de l’associació Sanfilippo

El barri de Sant Llorenç celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. L’esperen amb moltes ganes després d’un any i mig gairebé tancats a casa i amb una junta de veïns renovada en plena pandèmia.

El programa consta d’una quinzena d’activitats per a tots els gustos. L’organització de la festa ha volgut donar-li aquest any un aire solidari. I és que la inscripció a tres de les activitats programades seran en benefici de l’associació Sanfilippo. Són un torneig solidari de Futsal, una festa infantil a l’escola Sant Llorenç i una pedalada popular per l’Anella Verda.

L’associació Sanfilippo agraeix molt aquest gest del barri i recorda que les malalties rares i ultrarares com la del seu fill no reben cap ajuda ni del govern espanyol ni del català.

Belen Zafra confia que finalment es reprengui l’activitat a les sales de festes per poder tornar a organitzar concerts benèfics, imprescindibles per recaptar fons per la investigació de la malaltia.

I és que l’entitat té signats convenis amb diversos laboratoris i ha de complir amb els pagaments per a què la ciència segueixi avançant. En tot el món només 200 infants tenen la síndrome de Sanfilippo.