Viladecavalls recupera l’aigua potable a les aixetes de les llars

Viladecavalls torna a disposar d’aigua potable a les aixetes de les llars. L’Ajuntament ha comunicat dimecres al migdia a través d’un nou BAN que la incidència ja ha estat resolta i que aixeca les restriccions de consum d’aigua. Ho fa després que l’Agència de Salut Pública de Catalunya la consideri totalment segura per al consum i ús humà.

Des del passat 16 d’agost part del veïnat de Viladecavalls no ha pogut consumir aigua de l’aixeta ni tan sols per a la preparació d’aliments. El motiu, una concentració anormal d’alguns paràmetres a l’aigua gestionada per les empreses Mina d’Aigües de Terrassa i Taigua. L’afectació no va arribar a Terrassa.

Aquesta setmana el consistori havia instal·lat 3 punts d’aigua potable a diferents zones del municipi com a servei alternatiu d’aprovisionament davant les restriccions. Les cisternes s’havien ubicat al barri de Can Trias (concretament als carrers Isaac Albéniz i a l’avinguda Pablo Picasso), i al final del carrer Sant Martí (a la zona de la Creueta de Viladecavalls). Han estat les 24h del dia a disposició del veïnat afectat. A més, l’equip de Protecció Civil ha ajudat a desplaçar garrafes d’aigua a la gent gran o a persones amb dificultats de mobilitat.

Un cop resolta la incidència, les cisternes seran retirades en breu.