220615 Visita Viralgen 1

Tres empreses terrassenques visiten Viralgen, guardonada en els Premis Muncunill

La tinenta d’alcalde de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat, Núria Marín, i el regidor d’Innovació, Josep Forn, van acompanyar aquest dimecres a les empreses terrassenques Comser, Labiana i Telstar en una visita a Viralgen. Viralgen, allotjada al Parc Tecnològic de Guipúscoa, és una empresa guardonada pels Premis Muncunill 2021, en la seva cinquena edició, com a millor empresa innovadora de l’àmbit estatal.

La visita ha estat organitzada pel Servei d’Innovació i hi han participat representants dels departaments de Direcció, I+D+i i comercial de les tres empreses acompanyants. La visita ha suposat pels representants terrassencs una oportunitat per a trobar sinergies amb una de les empreses més importants i referent en l’àmbit de les teràpies gèniques avançades, ja que totes elles poden formar part de la mateixa cadena de valor dins l’àrea de la Salut.

Aquesta és la primera vegada que un grup d’empreses locals visita a una empresa de l’estat guardonada pels premis Muncunill, una experiència que es pot repetir en el futur. El Servei d’Innovació de l’Ajuntament de Terrassa considera que posar en contacte i establir connexions de valor entre empreses és un dels seus principals objectius.