Tres líders musicals en el concert de divendres a la Nova Jazz Cava

Els músics Abe Rábade, Pablo Martín Caminero i Gonzalo Del Val exploren nous camins en el concert que ofereixen aquest divendres a la Nova Jazz Cava. Tres líders de projectes i compositors de sòlides trajectòries cap a una nova interactivitat, el culte al so i a la integració del Jazz, clàssica, flamenc, tradicional gallec i folclòre llatinoamericà, en el seu repertori.

Un concert ple de matisos expressius, groove, humor, lirisme i experimentació desenfadada. Poques vegades es pot escoltar en una mateixa actuació a tres autèntics líders del jazz. La combinació dels tres artistes és garantia de qualitat i tècnica instrumental.

En moltes ocasions han col·laborat entre ells i ara es troben en un gran moment de la seva carrera professional que demostraran en el concert del local del passatge de Tete Montoliu. Rábade és pianista i compositor de Santiago de Compostela, autor de més de 200 composicions de jazz, música clàssica, experimental i d’arrel. Caminero és un músic polivalent expert en la fusió d’estils de jazz, flamenc, clàssica i barroc.

Del Val, de Miranda de Ebro arriba a Barcelona amb una gran vinculació amb la docència i un recull de músiques autobiogràfiques que s’escolten en el seu setè disc.