Tres mil jugadors de tot el món competiran al Club Egara a l’EXIN Masters World Cup d’hoquei

Les instal•lacions del Club Egara acolliran del 27 de juliol al 5 d’agost l’EXIN Masters World Cup, el Campionat del Món d’hoquei herba de veterans, competició reconeguda per la Federació Internacional. Aquest dimecres s’ha fet la presentació amb les màximes autoritats federatives i institucionals, així com amb els principals patrocinadors.

El torneig es divideix en deu categories, cinc masculines i cinc femenines, des dels 35 fins als majors de 55 anys. Hi ha prevista la participació de 132 equips procedents de 24 països i dels cinc continents, prop de 3.000 jugadors i jugadores i un total de 400 partits. Sumant àrbitres, jutges, voluntaris i aficionats, s’espera que per Terrassa passin unes 4.000 persones. És, sens dubte, l’esdeveniment esportiu més gran organitzat mai a la ciutat.

A més dels tres camps d’hoquei de l’Egara, el Mundial tindrà tres subseus més: el CD Terrassa, l’Estadi Martí Colomer i es confia que el nou camp municipal d’hoquei de Matadepera estigui a punt també per acollir partits. Ja hi ha operativa una pàgina web on consultar tots els detalls (www.wcmasters2018.eu).

La presentació ha servit també per fer públic el logotip oficial del torneig, dissenyat per Noelia Morales, estudiant de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa. El seu projecte va ser el guanyador dels 14 presentats al concurs.