Tres professors de l’ESEIAAT guanyen els Premis Identitat Digital Politècnica

Els professors de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Josep Maria Bergadà, Lluís Gil i Ramón M. Mujal, han rebut aquest dimarts els Premis Identitat Digital Politècnica. Els premis s’atorguen als llibres digitals que més descarregues aconsegueixen durant un any. En total, els participants poden concursar en 5 categories.

Bergadà ha guanyat la categoria de llibre col·lecció UPCGrau amb Mecànica de Fluidos, problemas resueltos. En el cas de Gil, se li ha atorgat el premi a la categoria de llibre de la col·lecció Hyperion per ¿Quo vadis ciencia?. Finalment, Mujal ha rebut el Premi Identitat Digital Politècnica en la categoria de llibre de la col·lecció UPCPostgrau gràcies a l’obra Cálculo de líneas y redes eléctricas.

L’entrega de premis s’ha portat a terme a la Biblioteca Rector Gabriel Ferraté del campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

A l’acte també ha tingut lloc una taula rodona sobre lectura digital que ha comptat amb la participació de directora de l’Àrea de Cultura Digital de la Generalitat, Marisol López; l’experta en lectura digital, Elvira Caneda; el periodista Albert Cuesta; la directora de Libranda, Arantza Larrauri; el director del servei biblioteques de la UPC, Dídac Martínez, i el director de TR3SC, Pepe Zapata.