Tres terrassencs guanyen el Premi Sambori de narrativa escolar

Tres alumnes de Terrassa guanyen a nivell nacional el Premi Sambori de narrativa escolar. Són Guss Martínez Rodríguez, Paula Cerdán Palacios i Adriana López Puig Terrassa. Ahir la seu d’Òmnium de Terrassa va acollir l’entrega del Premi Sambori de narrativa escolar als guanyadors d’aquest certamen en la fase nacional. Els premiats han sigut per a Guss Martínez Rodríguez de l’Escola Andersen que ha guanyat el primer premi de cicle superior de primària amb l’obra ‘Te’n recordes?’.

Paula Cerdán Palacios de l’Institut Montserrat Roig guardonada amb el segon premi del primer cicle de secundària per l’obra ‘Condemnada per triar’, i Adriana López Puig de l’escola Tecnos premiada amb el segon premi del segon cicle de secundària amb la narració ‘Mil noms, mil cognoms i un vestit llarg’. Els premiats van quedar finalistes en els premis entregats al Vallès Occidental. Cada demarcació fa entrega dels seus premiats i tots aquests alumnes passen a la fase final de Catalunya, on el Guss, la Paula i l’Adriana n’han resultat guanyadors. Aquest 2021 han participat 143 textos seleccionats per les escoles i hi ha hagut una participació total de 691 alumnes de 35 centres educatius a la demarcació del Vallès Occidental.

Des de l’organització del Premi s’agraeix tota la gran tasca que fan els mestres, professors i tutors i els centres educatius. Enguany ha sigut el darrer any, després de 15 edicions, que el premi Sambori s’ha desenvolupat com el coneixem. A partir del curs vinent, el premi s’adapta a les noves realitats socials i educatives i es converteix en la Mostra Sambori Òmnium que reconeixerà projectes de culturals de creació col·lectiva.

 

 

2n premi: Paula Cerdán Palacios, de l’Institut Montserrat Roig

3r premi: Adriana López Puig (recull l’àvia), de la Tecnos