Tres Tombs molt participatius a Terrassa

Un any més, Sant Antoni Abat reprèn el protagonisme en la festa dels Tres Tombs de Terrassa. Un acte tradicional que omple els carrers i places per allà on passa la comitiva d’acompanyament del patró dels animals. Uns vint carruatges i 50 animals han amenitzat la cercavila que començava a tres quarts de 12 del migdia. Enguany, com també va ocórrer l’any passat, acompanyats d’un grup d’animalistes que reivindicaven un ús digne dels animals i que no s’utilitzin per esdeveniments com aquest. Els manifestants han tancat la comitiva dels tres tombs amb cartells reivindicatius.

No obstant això, enguany l’organització a càrrec de l’Associació Cultural Amics de Sant Antoni Abat, han implantat un protocol de benestar animal per garantir que aquests siguin ben tractats i no pateixin cap inconvenient durant la celebració de l’acte, així com la presència de fins a dos veterinaris per atendre qualsevol imprevist.

El públic ha anat seguint els carros pels diferents carrers de la ciutat, des de la sortida de can Boada fins als tres tombs que la comitiva ha fet a la Rambla d’Ègara.

Una de les novetats d’enguany ha estat la benedicció dels animals

Es calcula que unes dues-centes persones s’han encarregat d’organitzar la celebració d’enguany dels Tres Tombs